Vegastaden – ny pendeltågstation

av | apr 1, 2019 | strukturplan

Vegastaden - ny pendeltågstation, studio vinterhav

 

På plats för att känna in Vegastaden där ny pendeltågsstation har öppnat och en helt ny stadsdel håller på att växa fram. Sara var med och tog fram strukturplanen vid planeringen av Vegastaden mellan 2006 och 2011. En del justeringar gjordes därefter i och med att kommunen önskade en högre exploateringsgrad, men strukturen är i stort densamma.
 
Det fina är att ta sig med pendeltåg till Vega och röra sig till fots där då stadsdelen är planerad för gående i första hand med service i anslutning till stationen och med naturstråk som sträcker sig genom stadsdelen från norr till söder.
Vegastaden - ny pendeltågstation, studio vinterhav

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.